Op vakantie met kinderen

Er even lekker op uit!

Ook voor families met de allerjongste kinderen is er genoeg te beleven bij Familie Resort Molenwaard en zijn omgeving. Op ons park kun je samen met het hele gezin genieten van een uitgebreid entertainment programma, onbeperkt op bezoek bij Avonturenboerderij Molenwaard en de mooie polder ontdekken aan de hand van jouw Polderpaspoort! Het verblijf staat voor de kleinste kinderen compleet in het thema van Fien & Teun. Zij laten kinderen op een leerzame, maar leuke manier kennis maken met het Hollandse landleven.

BOEK NU

Gethematiseerde accommodaties

Onze sfeervolle en unieke accommodaties zijn de perfecte basis om een geweldige vakantie met kinderen te hebben. De gethematiseerrde verblijven zijn niet alleen erg leuk om te zien, maar ook luxe van binnen en buiten. Speciaal voor de kleinsten zijn al onze vakantiehuisjes en tenten zijn voorzien van hekjes en speeltuinen van omheiningen. Zo kunnen de kinderen altijd veilig spelen! 

BEKIJK

Avonturenboerderij Molenwaard

Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Beleef met de hele familie het Hollandse landleven op maar 10 minuutjes afstand van het Vakantiepark. Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Behaal je boerderijdiploma, en wordt een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun! 

ONTDEK

Entertainment op het park

Speciaal voor alle jonge gasten zijn natuurlijk hun grote boerenvriendjes Fien en Teun op het park! Onze jonge gasten kunnen genieten van het entertainment en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten op het vakantiepark. Ga op pad met een echte boer, ontmoet Fien en Teun of knutsel mee in de kas. Het wisselende programma biedt eindeloos (educatief) vermaak voor het hele gezin.

LEES VERDER

Ontdek onze accommodaties