Avontuurlijk Verblijven

Ingerichte tent huren

Stel je eens voor... je zit in de ochtend op de veranda van jouw safaritent te genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen buitenspelen. Het ontbijt wordt straks bezorgd en de dag staat vol met leuke activiteiten met Fien en Teun en alle andere dierenvriendjes. Zo kan jouw vakantie in een safaritent op Familie Resort Molenwaard eruit zien! 

Safaritent huren in Nederland

Op ons vakantiepark voor kinderen staan verschillende stoere safaritenten die helemaal zijn ingericht voor een vakantie met het hele gezin. Wij hebben 2 verschillende safaritenten op het vakantiepark staan, lees snel verder voor meer informatie en boek direct een vakantie in een Avonturentent!

De 4-persoons Avonturentent

Een gezellige ingerichte tent voor 4 personen met omheind terras. Deze tent heeft een keuken, eethoek, douche, toilet en 2 slaapkamers. Buiten kan je gezellig ontbijten of een spelletje doen op de picknicktafel of de loungeset. 

Ik wil de avonturentent boeken

Avonturentent voor 6 personen

Met 6 personen op vakantie? Boek dan een compleet ingerichte avonturentent voor 6 personen. Ook deze tent heeft een keuken, eethoek, douche en toilet. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een knusse bedstee. 

Naar de avonturentent voor 6 pers.

Ingerichte tent huren

Bekijk alle vakantiehuisjes van Familie Resort Molenwaard

Toch liever in een Fien en Teun boerderijtje of een cottage aan het water verblijven? Bekijk al onze accommodaties en boek snel een onvergetelijke vakantie!

Alle accommodaties bekijken

Heb je nog vragen over de ingerichte tenten? Neem dan contact met ons op. 

Liever nog even rondkijken en het vakantiepark ontdekken?

Naar de faciliteiten

Naar de activiteiten

Alle accommodaties bekijken

Onze tips voor de omgeving

Ingerichte tent huren