Huisdieren welkom op Familie Resort Molenwaard

Trek er heerlijk op uit samen met jouw trouwe hond, want vakantieherinneringen maak je samen! Wij hebben verschillende huisdierenhuisjes beschikbaar voor als jij je huisdier mee wilt nemen op vakantie. Familie Resort Molenwaard ligt midden in de polder en dankzij het uitgestrekte polderlandschap zeer geschikt voor lange wandelingen met jouw hond.

Bekijk het huisdiervriendelijke aanbod

Ga samen op ontdekkingstocht! Op het vakantiepark moet jouw hond aangelijnd blijven, maar lekker vrij rennen kan in één van de losloopgebieden in de directe omgeving. In deze gebieden kun je ook heerlijk wandelen.

  • Slingelandse Plassen, Goudriaan (4 km)
  • Het Lingebos, Vuren (17 km)
  • Merwelanden, Biesbosch (18 km)
Vaderzoonhondstockwebformaat
Neem jouw hond mee op vakantie!
Honden aangelijnd

Honden aangelijnd

Uw hond(en) dienen op het park aangelijnd te zijn.
Twee huisdieren

Twee huisdieren

Er geldt een maximum van twee huisdieren per huisje. Is jouw hond zwaarder dan 26 kg geld er een maximum van één huisdier.
Tijdens boeken aangeven

Tijdens boeken aangeven

Geef tijdens het boeken aan dat je hond meegaat.
€9,95 per nacht

€9,95 per nacht

De kosten bedragen €9,95 per huisdier per nacht.
Huisdiervriendelijke accommodaties

Kom jij overnachten op Familie Resort Molenwaard? Kies voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? De keuze is eindeloos bij Familie Resort Molenwaard en in een aantal van deze accommodaties mag jouw trouwe viervoeter gewoon mee! Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

Boek jouw verblijf

Fien teun boerderijtje
6 persoons kinderdijk cottage
10 pers luxe dorpsstraat