Vier jouw vakantie bij Familie Resort Molenwaard midden in Nederland

Van 22 oktober t/m 6 november 2023

DIRECT BOEKENHerfstvakantie

Beleef samen meer.. Vier jouw herfstvakantie bij Familie Resort Molenwaard midden in de polder op nog geen 1,5 uur rijden vanaf Antwerpen. 

Beleef de échte Hollandse poldergastvrijheid van Familie Resort Molenwaard wat tussen Rotterdam en Breda in ligt. Verveel je geen moment tijdens je verblijf bij Familie Resort Molenwaard. De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in de oer-Hollandse polder biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een zalig dagje uit.   

Jouw verrassende nacht, weekend, midweek of week begint bij Familie Resort Molenwaard! Wees er snel bij en profiteer van onze service zoals opgemaakte bedden bij aankomst. 

Boek jouw vakantie
Leuke extra's met kinderen: 
  • Onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard met de minishow van Kikker. 
  • Onbeperkt toegang tot Speelschuur Molenwaard, zo is er ook met minder weer van alles te beleven.
  • Geniet volop van het entertainment op het park en neem deel aan alle leuke (herfst)activiteiten.
  • Ga op pad met jouw eigen polderpaspoort en leer van alles over de prachtige polder.

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Sta met je voeten midden in de Nederlandse geschiedenis bij UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk tijdens jouw bezoek aan de wereldberoemde molens! Ga terug in de tijd in een avontuur vol machtige wieken, water en wilskracht bij de museummolens én de bewoners. Want, hoe is het eigenlijk om je leven te leiden in een gebied dat volledig onder de zeespiegel ligt? Draai zelf ook aan de knoppen van de poldertafel in het Wisboomgemaal en zie hoe de Kinderdijkse molens werken. 

Bekijk al onze tips

Kinderdijk panorama

Ontdek onze accommodaties

Herfstvakantie bij Familie Resort Molenwaard kan in een van onze ruime, uniek gethematiseerde accommodaties. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.  

Wil jij van jullie verblijf een échte onvergetelijke beleving maken? Boek dan een van onze speciale belevenisarrangementen

Boek jouw verblijf

2e selectie buitenfotos vakantiepark 275

Nationaal Park De Biesbosch

Ontdek de natuur op het ritme van eb en vloed bij Nationaal Park De Biesbosch, één van weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Een zeldzaam fenomeen, op slechts een steenworp afstand van Familie Resort Molenwaard. Vaar door de kronkelende kreekjes of fiets langs de open weides en ga op zoek naar ijsvogelnesten, knaagsporen en beverburchten. Klimmen, klauteren en ravotten kan in de vele speelbossen en -tuinen die het natuurgebied rijk is.  Bekijk al onze tips

Biesbosch kano

Ontdek onze accommodaties