Je beleeft het in de Graanbuurt vlakbij Familie Resort Molenwaard

Op een steenworp afstand van Familie Resort Molenwaard vind je één van de leukste winkelstraatjes van Nederland: de Graanbuurt in Giessenburg. Het is een inspirerend avontuur van shoppen, ontdekken én beleven in een stoere, industriële en landelijke omgeving.

In een decor van oude geveltjes en de markante 100-jaar oude Stoomgraanmaalderij is bij meer dan 25 winkels een keur aan brocante, lifestyle, food, fashion, kunst, oude bouwmaterialen, woondecoratie, classic bikes, streekproducten, horeca en meer te ontdekken.

Gelegen aan de oevers van schilderachtig riviertje de Giessen kan je hier het hele jaar door genieten van de ongedwongen sfeer in de veelal overdekte straatjes. Een heerlijk dagje uit ligt in het verschiet. Of je nu komt lunchen of op zoek bent naar iets nieuws voor jezelf, iemand anders, huis of tuin: je gaat zelden met lege handen naar huis. 

Ontdek de Graanbuurt

Kolenbeurs02 webformaat

In de omgeving

Verveel je geen moment bij Familie Resort Molenwaard! Ook de directe omgeving van Ottoland biedt, naast de prachtige natuur met oneindige polders, tal van bijzondere bezienswaardigheden. Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard, ontsnap uit Slot Loevestein, dwaal door het historische vestingstadje Nieuwpoort, proef de lekkerste kazen bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper, ontdek het ambacht van de molenaar bij Korenmolen de Hoop, ga op pad in de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien bij Melkveehouderij Bons en nog veel meer!

Bekijk al onze tips in de omgeving

Kinderdijk molens 01

Jouw verblijf

Na jouw dagje uit bij de graanbuurt keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.
Boek hier jouw verblijf

Buitenfoto vakantiepark Molenwaard

Ontdek onze accommodaties