Logeren in de wereld van Fien & Teun

Fien & Teun

Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, logeren ook op Familie Resort Molenwaard… in hun eigen Boerderijtje. Zij kunnen niet wachten om vriendjes te worden met jou! Kom jij logeren in de wereld van Fien & Teun?

Elke dag vertellen ze, in hun eigen show, op een muzikale en humorvolle wijze de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij. Kom jij ook gezellig meezingen en -dansen?

En is het tijd om te gaan slapen? Dan lezen Fien en Teun jou een mooi verhaaltje voor. Wat zal je straks heerlijk dromen! Kom samen met de hele familie genieten van een heerlijke Fien & Teun vakantie! 

Blijf slapen bij Fien & Teun

Fien & Teun op TV
In hun eigen televisieserie beleven Fien en Teun samen met hun dierenvriendjes, Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly, de leukste avonturen op de boerderij. Spelenderwijs leren Fien en Teun in het programma, alsook de jonge kijkers vóór de tv, op humorvolle wijze over de herkomst van voedsel, de natuur en het verzorgen van dieren. 

Hoe wordt een rups een vlinder? Geven bruine koeien chocolademelk? Hoe komen er gaatjes in de kaas? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten? Vragen die in de afleveringen van 'Fien & Teun' beantwoord worden. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

De tv-serie 'Fien & Teun' is te zien van maandag t/m vrijdag tijdens het blok 'Telekids Mini's' bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Fien & Teun bij Avonturenboerderij Molenwaard
Fien en Teun zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Bijna dagelijks zijn zij aanwezig voor een dikke knuffel en leuke foto op het themapark in Groot-Ammers. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud! Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun ook op in hun eigen theater, met een interactieve minishow over het leven op de boerderij.

Fien & Teun Webshop
In de webshop vind je alle Fien & Teun-artikelen! Beleef de leukste verhalen samen met Fien en Teun over de molens, bijen, vogels of de moestuin in hun vrolijke (voor)leesboeken. Knuffel met de Fien- of Teun-knuffel, zing mee met de cd, kijk alle Fien & Teun-afleveringen op dvd, knutsel in het Fien & Teun-Doeboek of ga zelf lekker buiten aan de slag met de harkjes, schepjes, gietertjes, handschoentjes, kaplaarsjes in je eigen Fien & Teun-overall. Zo wordt werken in de tuin wel héél leuk!  

Fien en Teun TV Seizoen 3

Fien en Teun seizoen 3

Seizoen 3 Fien en Teun