Avontuurlijk Verblijven

Het leukste familie vakantiepark van Nederland

Familie Resort Molenwaard is een echt familie vakantiepark. Op ons familie vakantiepark in Rotterdam hebben jong én oud een fantastische vakantie!

"Een geweldige vakantie gehad! Super vriendelijk personeel, en een mooi en schoon park. Ondanks de hitte namen Fien en Teun dagelijks de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Het ontbijt met Fien en Teun, de avonturenboerderij, de Sterrenparade, deze vakantie bestond alleen maar uit hoogtepunten. Bedankt!" -
Familie Vansbinder

Wil jij net als Familie Vansbinder een fijne vakantie beleven? Wij hebben diverse faciliteiten voor kinderen, maar ook voor volwassenen is er veel te doen. Bovendien zijn onze safaritenten in zuid-holland en vakantiehuisjes allemaal in thema. Zo wordt een vakantie op ons familie vakantiepark een echt avontuur!

Familievakantie boeken

Spannende avonturen op ons familie vakantiepark

Hebben jij en jouw kinderen ook zo´n zin om spannende avonturen te beleven? Kom dan naar ons familie vakantiepark onder de rook van Rotterdam. Het bekende boertje en boerinnetje Teun & Fien heten jullie van harte welkom.

Familievakantie Nederland

Zij hebben een eigen kindertelevisieserie, maar maken elke dag tijd vrij om te knuffelen en met jullie op de foto te gaan. Op televisie leren zij - en daardoor ook de jonge kijkers - alles over het leven op een boerderij. Daar vertellen ze op ons familie vakantiepark graag meer over. Komen jullie ook naar hun interactie shows? Die zijn leerzaam én gezellig, vol met de leukste meezingliedjes.

Een van de hoogtepunten is toch wel onze kinderboerderij. Konijnen knuffelen, schapen voeren en natuurlijk heel veel dieren aaien: het mag allemaal op deze leuke vakantieboerderij! Erg leuk voor kinderen, maar stiekem ook voor volwassenen. Wie wil er nou geen boerderijdieren aaien?

Familie vakantiepark met kinderboerderij

Unieke activiteiten tijdens familievakantie in Nederland

Wat ons gezellige familie vakantiepark pas echt uniek maakt: het Polderpaspoort. In dit gethematiseerde paspoort kunnen de kinderen allemaal stempels verdienen door leuke en leerzame activiteten te doen. Een van de thema´s is bijvoorbeeld ´molens´. Bezoek de wereldberoemde molens van Kinderdijk of ga samen pannenkoeken bakken met écht molenmeel in de keuken van jullie huisje om een stempel te krijgen. 

Aan het eind van jullie verblijf op ons familie vakantiepark mag je het Polderpaspoort natuurlijk houden. Vol met stempels én leuke herinneringen aan jullie avontuurlijke vakantie!

Activiteiten voor peuters en kinderen:

Dat zijn er echt een heleboel, en daarom hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

 • Fotomoment met kinderhelden
 • Woezel & Pip minishow
 • Het grote dierenfeest
 • Fien & Teun's Welkomstfeest
 • Boerenkinderdisco
 • Pyjamafeest
 • Cowbowfeest
 • De Boerderij & Spelen

Zodra peuters het park betreden, weten ze niet wat hen te wachten staat. Een park boordevol activiteiten, kinderhelden en gethematiseerde vakantiehuisjes. Dat kunnen we alvast verklappen.

En nog veel meer...

Wil je eens een rustig avontuur beleven? Kom dan naar ons meer midden op het park. Hier kun je samen proberen om vissen binnen te hengelen, maar jullie kunnen ook het water op. Huur een waterfiets bij onze receptie en verken dit mooie stukje natuur. Gezellig samen langs de Kinderdijk Cottages en de vissers varen. Kijk je wel uit voor overstekende eendenfamilies?

Maar dat is nog niet alles! Zo kan je ook:

 • Een rondrit met de paardentram maken
 • Een rondleiding volgen bij Melkveehouderij Bons
 • Op pad met de dierenverzorger
 • Een excursie doen bij Stoeterij Molenwaard
 • Een rondleiding volgen bij Kaasboerderij Kuiper

Meer informatie over de excursies en direct reserveren vind je hier.

Vind je dit nog niet genoeg voor jouw familievakantie in Nederland? Gelukkig is er nog meer te doen op ons park. 

Lees hier wat je nog meer kunt beleven

In welk gethematiseerd huisje slaap jij?

Zoals we al vertelden, vind je op ons familie vakantiepark allerlei vakantiehuisjes met een thema. Een echte aanrader op ons familie vakantiepark is de Fien & Teun-boerderij. Deze bevinden zich in het hart van ons gezellige vakantiepark. Dit is dé accommodatie voor gezinnen met jonge kinderen.

Niet alleen omdat de kinderboerderij, het openluchttheater en de speeltuinen dichtbij zijn. Maar ook omdat de boerderijtjes een waar feestje zijn. Je waant je helemaal in een echte boerderij!

Je hebt een grote woonkamer met gezellige zithoek en open keuken. Daar heb je behalve een handige kookplaat ook een magnetron, koelkast en vaatwasser. Met mooi weer kun je natuurlijk heerlijk relaxen op het terras.

Er staat een hekwerk omheen, zodat jouw kleine boertjes en boerinnetjes veilig kunnen spelen. Is het bedtijd? Onze knusse boerderijtjes hebben 3 slaapkamers, waaronder een slaapkamer voor de ouders en zelfs een leuk stapelbed.

Bekijk alle leuke themahuisjes

In welk gethematiseerd huisje slaap jij?

Zoals we al vertelden, vind je op ons familie vakantiepark allerlei vakantiehuisjes met een thema. Een echte aanrader op ons familie vakantiepark is de Fien & Teun-boerderij. Deze bevinden zich in het hart van ons gezellige vakantiepark. Dit is dé accommodatie voor gezinnen met jonge kinderen.

Niet alleen omdat de kinderboerderij, het openluchttheater en de speeltuinen dichtbij zijn. Maar ook omdat de boerderijtjes een waar feestje zijn. Je waant je helemaal in een echte boerderij, maar dan natuurlijk een kleine. 

Je hebt een grote woonkamer met gezellige zithoek en open keuken. Daar heb je behalve een handige kookplaat ook een magnetron, koelkast en vaatwasser. Met mooi weer kun je natuurlijk heerlijk relaxen op het terras.

Daaromheen staat een hekwerk, zodat jouw kleine boertjes en boerinnetjes veilig kunnen spelen. Is het bedtijd? Onze knusse boerderijtjes hebben 3 slaapkamers, waaronder een slaapkamer voor de ouders en zelfs een leuk stapelbed.

Bekijk alle leuke themahuisjes

Een gezellige groene boerderij waarin overnacht kan worden op ons familie vakantiepark

Nachtje weg op ons familie vakantiepark

Ben je nog op zoek naar een korte vakantie voor 2024? Bij ons kunnen jullie ook gezelig een nachtje weg met kinderen in een gethematiseerde accommodatie. Voor een nachtje weg op ons kindvriendelijke vakantiepark logeer je in één van onze hotelaccommodaties

Bij ons kies je uit 2-persoons, 4-persoons en 6-persoons accommodaties voor een nachtje weg. Onze nieuwste hotelaccommodatie zijn onze 2-persoons studio's 'Stip de Pony' 'Studio (hotel) + babybed'.

Wij willen wel een nachtje weg!

Onze tips voor dagjes uit met je hele gezin

Hoewel er van alles op en rond ons kindvriendelijk Familie Resort te beleven valt, wil je vast ook wel eens een dagje weg. Daarom zetten wij de leukste tips voor een dagtrip met jouw hele gezin op een rijtje. Hiermee vergeten jullie deze familievakantie in Nederland echt niet meer!

 • Het leukste uitje van Zuid-Holland in 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 én 2024: Avonturenboerderij Molenwaard! Hier kunnen kinderen van alle leeftijden heerlijk spelen en ondertussen leren over de natuur. Kom een koe melken, ga vogels spotten of vind de weg terug uit het doolhof.
 • Ook onze andere buren zijn zeker een bezoekje waard. Bij melkveehouderij Bons kun je kennismaken met wel heel speciale dieren: showkoeien! Welke koe heeft de mooiste vacht en geeft de beste melk? Vanaf ons park starten regelmatig rondleidingen door de melkveehouderij. De boer vertelt je alles over de opvoeding van deze koeien. Natuurlijk mag je ook wat verse melk proven.
 • In het interactieve museum Geofort leer je alles over de planeet aarde. De thema´s zijn geodesign, data en klimaat. Ontdek samen de ondergrondse tunnel, maak je eigen kompas en beleef spannende momenten in de aardbevingszaal. 
 • In het dichtbijgelegen Nationaal Park de Biesbosch vinden jullie de leukste activiteiten in de natuur. Kanoen, ravotten, wandelen en dieren spotten! Dit beschermde gebied is erg uitgestrekt, waardoor jullie je hier echt de hele dag kunnen vermaken!

Lees al onze tips

Kom naar hét familie vakantiepark!

Wil jij ook verzekerd zijn van een plekje op ons avontuurlijke familie vakantiepark in Zuid-Holland? Kies dan nu jouw favoriete accommodatie en boek jouw vakantie met kinderen in Zuid-Holland. Ons team, Fien & Teun verheugen zich op jullie komst! Ze verwelkomen jullie van harte tijdens jullie familievakantie in Nederland.

In welke periode komen jullie naar ons familie vakantiepark? 

Uitgelichte periodes: 

Komen jullie ook de familievakantie in Nederland op Familie Resort Molenwaard vieren? We kunnen niet wachten om jullie te welkomen op Familieresort Molenwaard. 

Familie vakantiepark boeken