Duurzaam overnachten bij Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard: ook het allerleukste adres voor een duurzaam verblijf! Overnacht in één van onze ‘all-electric’ polderlodges, verscholen tussen het groen op het park. Geniet van een heerlijk ontspannen vakantie, midden in het natuurrijke Groene Hart, mét een goed gevoel!  

Onze Polderlodges, geschikt voor 2 of 4 personen, zijn volledig aardgasvrij. Alles in deze trekkershutten draait op elektriciteit. Een positieve aanpassing voor het milieu, waarbij jij, tijdens jouw verblijf, gewoon kan genieten van een aangename warme accommodatie, stromend warm water én natuurlijk een 2-pits kookplaat om een lekkere maaltijd te bereiden  

Extra leuk voor onze jonge gasten: de natuur- en waterspeelplaats is op het vakantiepark vlakbij!  

Kom je met jouw elektrische auto? Op onze grote parkeerplaats reserveren we speciaal voor jou een plekje bij één van onze laadpalen.

Boek vanaf €195,00 

Peek 07 06 20216816

Extra belevenis?

Wil je van jouw verblijf een échte onvergetelijke belevenis maken? Boek dan één van onze unieke arrangementen. Ontdek extra familiepret met het Fien & Teun Arrangement, inclusief Ontbijt, Welkomstpakket en een vrolijke Bolderkar. Beleef het unieke verhaal van de mooiste molens bij het Kinderdijk Arrangement, met o.a. een rondvaart. Geniet van een bijzondere excursie door de natuur met het Biesbosch Arrangement of fiets langs alle hoogtepunten van de regio met het Streek Arrangement. Laat je verrassen bij Familie Resort Molenwaard!

Bekijk alle arrangmenten

Kinderdijk molens

Omgeving

Verveel je geen moment bij Familie Resort Molenwaard! De verrassend veelzijdige omgeving van ons park in het Groene Hart biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Dé perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit! Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, vaar door Nationaal Park De Biesbosch, ontsnap uit Slot Loevestein, fiets door het rustieke boerenland, proef de lekkerste kazen, ontdek het ambacht van de molenaar én de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien. Alles in de oer-Hollandse Alblasserwaard!

Bekijk al onze tips

Biesbosch kano

Op het park

Jouw verblijf bij Familie Resort Molenwaard is niet zomaar 'even samen ertussenuit'. Het is een hele ontdekkingstocht door de polder, en dat begint al op het park zelf! Schuif aan tafel voor een hartige lunch of ambachtelijk diner bij het parkrestaurant, vaar met de waterfiets of een bootje tussen de eendjes over de natuurplas, haal je dagelijkse verse boodschappen in onze streekwinkel of bezoek met de kinderen de gezellige beestenboel op de Kinderboerderij.Bekijk alle faciliteiten

Vpmw 27052021 0974

Ontdek onze accommodaties