Nationaal Park De Biesbosch ligt op een steenworp afstand van Familie Resort Molenwaard. Geniet van jouw avontuurlijk verblijf op ons vakantiepark en rijd binnen 20 minuten naar het prachtige natuurgebied. De Biesbosch is hét ideale uitje voor alle leeftijden: van ravotten in de vele speelbossen tot varen over de smalle kreekjes of wandelen met het mooiste uitzicht. Het Nationaal Park strekt zich uit over een groot gebied, met drie hoofdpoorten in Drimmelen, Werkendam en Dordrecht. 

Tijdens jouw vakantie bij Familie Resort Molenwaard mag een bezoek aan Nationaal Park De Biesbosch niet ontbreken. Dit beschermd natuurgebied is immers het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Uniek in zijn soort. Ontdek zelf de natuur op het ritme van eb en vloed. Vaar door de kronkelende kreekjes en ga op zoek naar ijsvogelnesten, knaagsporen, beverburchten en fiets langs open weides vol watervogels. Klimmen, klauteren en ravotten met de kinderen kan in vele speelbossen en -tuinen die het natuurgebied rijk is.Boek vanaf € 275,00

Biesbosch kano

Biesbosch Arrangement

Maak jouw verblijf helemaal compleet met het Biesbosch Arrangement. Bezoek het bezoekerscentrum in Dordrecht, inclusief een bijzondere (gezins)excursie. Doe een speurtocht door het beverbos of wandel over het griendmuseumpad. En, na een prachtig dagje uit in dit natuurgebied kun je samen heerlijk genieten van een uitgebreid, ambachtelijk Biesbosch 3-gangenmenu in ons restaurant. Het Biesbosch Arrangement is speciaal samengesteld voor de échte natuurliefhebber, zowel jong als oud. 
Biesbosch Arrangement

Biesbosch varen
Biesbosch bever

Jouw verblijf

Geniet van de polderse rust in het huiselijke Biesboschchalet. Plof neer in de stoelen op de overdekte veranda, en ervaar het prachtige uitzicht over het park of de polder. Familie Resort Molenwaard beschikt over 16 Biesboschchalets, gesitueerd aan de rand van het park. Vlakbij elke Biesboschchalet vind je diverse speelplaatsen én de kinderboerderij, waar de jonge gasten de dieren kunnen knuffelen, voeren en nog veel meer leuke activiteiten kunnen beleven. 

Naast het Biesboschchalet kent Familie Resort Molenwaard nog meer gethematiseerde accommodaties. Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

Boek jouw verblijf

Peek 07 06 20216833
Biesbosch bovenaf

Ontdek onze accommodaties