Ervaar de Betuwse Stromen vlakbij Familie Resort Molenwaard

De Betuwse Stromen ligt op een steenworp afstand van Familie Resort Molenwaard. Geniet van jouw avontuurlijk verblijf op ons vakantiepark en rijd binnen 25 minuten naar De Betuwse Stromen om te genieten vanaf het water.

In de Betuwe vind je vele grote en kleine natuurgebieden. Zoals Lingebos, de Diefdijk uit de 13e eeuw, het Tichtelterrein Buren en de komkleigronden van de Steendert. Door het midden van de Betuwe kronkelt de rivier De Linge langs pittoreske dorpjes en de Oranjestad Buren. De rivier de Linge is één van de meest idyllische riviertjes van Nederland en zo'n 108 kilometer lang.

Ontdek de omgeving van de Betuwe eens vanaf het water en geniet van een prachtige tocht over de Linge. Huur een kano, SUP of sloep voor een uurtje, halve of een gehele dag op basis van beschikbaarheid. Met de kano, sloep of de SUP vaar je langs pittoreske dorpjes, fruitboomgaarden, natuurgebieden en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

ONTDEK VANAF HET WATER

Lingesloep leerdam sloep huren

Rondvaart door de Betuwe

Geniet van het schitterende landschap in een van de sfeervolle verlichte en aangenaam of gekoelde salon. Achter de groene bomen zie je op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht spot je wild onderweg! Rederij Leerdam beschikt over 2 moderne salonschepen. Met deze rolstoeltoegankelijke schepen (alleen beneden binnensalon) kan Rederij Leerdam rondvaarten en arrangementen verzorgen. 

BOEK JOUW RONDVAART

Web betuwe stromen

Ontdek onze accommodaties

Na jouw tocht door de Betuwe en omgeving keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park.

BOEK JOUW VERBLIJF

Peek 07 06 20216816

Ontdek onze avontuurlijke accommodaties