Kom overnachten bij Fien & Teun!

Avonturenboerderij Molenwaard

Kom gezellig met de hele familie logeren bij Fien en Teun op Familie Resort Molenwaard! Slaap zelfs als een écht boertje of boerinnetje in jouw eigen Fien & Teun Boerderijtje!

Boek hier jouw verblijf

Wil je liever één nachtje avontuurlijk blijven logeren bij Fien en Teun? Kies dan voor een van onze hotel accommodaties. Deze huisjes bieden ruimte voor 2 of 4 personen.

Boek hier één nachtje weg

Familie Resort Molenwaard ligt op amper 10 minuten rijden van Avonturenboerderij Molenwaard. Winnaar van het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 én 2024, gekozen door het Land van ANWB.
Als gast van ons park krijg jij tijdens jouw verblijf altijd onbeperkt toegang tot dit gezelllige themapark! Ga daarbij met jouw Polderpaspoort, samen met Fien en Teun, op avontuur door de polder: ontdek de meest bijzondere plekjes op én buiten Familie Resort Molenwaard: help mee in de moestuin, knutsel een insectenhotel, voer de dieren en nog veel meer leuke activiteiten in de frisse buitenlucht. Bewonder ook de magische Fien & Teun Parade met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes! 

Speelschuur Molenwaard

Is het wat minder weer? Dan geniet je van super veel indoor speelplezier in Speelschuur Molenwaard. Hier stap je in de wereld van Fien & Teun en heb je urenlang speelplezier. Zo kan je een duik nemen in de ballenbak en kun je  klimmen en klauteren in de speeltoestellen. 

Ontdek Speelschuur Molenwaard


Polderpaspoort

Het Polderpaspoort staat ook boordevol superleuke dagje uit-tips in de omgeving! Ontdek de karakteristieke omgeving met onder andere UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Hollandse Waterlinie en vele steden in de buurt. Met hoeveel Polderstempels ga jij in jouw Polderpaspoort naar huis?

Lenteparade001webformaat
Fienteundekbed1185webformaat
Lenteparade106webformaat