Avontuurlijk overnachten in de Alblasserwaard

De Alblasserwaard: een oase van rust én het 'thuis' van Familie Resort Molenwaard! Dit unieke gebied ligt volledig ingeklemd tussen de rivieren Lek, Noord, Linge en Merwede; in het zuiden van het Groene Hart. Met ons vakantiepark midden in de Alblasserwaard is de natuur altijd dichtbij!

Naast natuur kent de Alblasserwaard ook tal van bijzondere culturele bezienswaardigheden. Bewonder de beroemde molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard, dwaal door het historische vestingstadje Nieuwpoort, bezoek de verborgen theetuinen, proef de lekkerste kazen bij Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper, ontdek het ambacht van de molenaar bij Korenmolen de Hoop, ga op pad in de wereld van de boer met zijn meervoudig wereldkampioen showkoeien bij Melkveehouderij Bons en nog veel meer!Boek vanaf € 275,00

Fietsen ablasserwaard

Ga op ontdekkingstocht door de Alblasserwaard

Stap op de fiets of wandel onafgebroken door het uitgestrekte veenweidegebied met oneindige polders, brede boezems, loeiende koeien en karakteristieke tiendwegen. Of vaar in jouw bootje of kano tussen het rustieke boerenland door de talloze kleine waterwegen, van natuurlijke riviertjes tot kaarsrechte sloten. 

Ontdek de Alblasserwaard

Alblasserwaard overview
Vakantiepark molenwaard fietsen 01

Ontdek onze avontuurlijke accommodaties

Na jouw ontdekkingstocht in de Alblasserwaard keer je terug op het vakantiepark in één van onze ruime, uniek gethematiseerde huisjes. Kies je voor de polderse rust in een Biesboschchalet, uitzicht op de natuurplas in een Kinderdijk Cottage, extra luxe in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Welke keuze je ook maakt, de mooiste dromen ontstaan tijdens jouw verblijf op ons park. 

Boek jouw verblijf

Mg7246
Kindvriendelijk vakantiepark

Ontdek onze accommodaties