Voor iedereen wat te beleven!

Het allerleukste resort voor kinderen en hun families. 

Beleef de mooiste avonturen op Familie Resort Molenwaard 

Ben jij op zoek naar een droomvakantie met kinderen? Ontdek het leukste park van Nederland voor een vakantie met de hele familie! Op Familie Resort Molenwaard is alles gethematiseerd en een écht speelparadijs voor kinderen. 

De kleinste gasten kunnen hun helden Fien en Teun ontmoeten, zich uren vermaken in Speelschuur Molenwaard en genieten van alle activteiten voor de allerkleinste doelgroep. Maar ook de schoolgaande kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen. Zij kunnen tijdens de Boerderij Safari alles leren over paarden of koeien en kunnen op donderdag en zaterdag naar de boerenkinderdisco.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN

Ga met de kinderen op ontdekkingstocht

Familie Resort Molenwaard is één groot speelparadijs voor kinderen t/m 8 jaar oud. Er is volop entertainment voor schoolgaande en niet-schoolgaande kinderen. Terwijl de kleinste bezoekers mee springen en dansen met Fien en Teun kunnen de schoolgaande kinderen alles ontdekken over insecten op het insecten-struin-pad en het boerderijleven tijdens de Boerderij Safari.

Ontdek al ons entertainment 

Voor alle kinderen is er oneindig veel entertainment op Familie Resort Molenwaard. Geniet met het hele gezin van de prachtige Molenwaard Sterrenparade, ga op de foto met jouw helden en eet 's avonds een hapje mee in ons gethematiseerde familierestaurant op het park. Tijdens het eten komen de karakters nog heel even bij jou langs! Er is een speciaal kindermenu voor alle leeftijden waar zij heerlijk van kunnen smikkelen.

De leukste activiteiten voor schoolgaande kinderen 

Voor de schoolgaande kinderen zijn er volop avonturen te beleven op en rondom Familie Resort Molenwaard. Op Avonturenboerderij Molenwaard kunnen zij op pad gaan met hun opdrachtenboekje of de nieuwe Fien & Teun Trekkerbaan testen. Op het resort is ook genoeg te beleven, ga op pad met het polderpaspoort en ontdek alles over insecten op het instecten-struin-pad, vermaak je uren bij de waterspelen en leer alles over paarden en koeien tijdens de Boerderij Safari. 'S avonds kun je meedansen en zingen bij de boerendisco in Speelschuur Molenwaard.